Perikadon jälkeen

Kansallissosialistinen hallinto Saksassa on romahtanut ja Adolf Hitler on kuollut. Stalinin puna-armeija sekä länsiliittoutuneet ovat miehittäneet ennen niin mahtavan valtion sekä jakaneet sen osiin keskenään. Nyt miehittäjät omilla tahoillaan pyrkivät muokkaamaan Saksasta haluamansa näköistä ja rankaisemaan niitä, joita pitävät syyllisinä uuteen maailmansotaan sekä natsien nousuun.

Hochenbergissä puna-armeijan sotilashallinto pitää tiukkaa kuria. Erityistuomioistuin käy läpi paikallisia asukkaita ja muualta tuotuja vankeja NKVD:n, SMERSH:n sekä Neuvostoliiton kommunistisen puolueen valvonnassa jakaen tuomioita sekä rangaistuksia. Uusi toimeenpaneva neuvosto on koottu paikallisista, jotta kaupunginraati saataisiin kutsuttua pian koolle ja palauttamaan "normaali elämä" kaupunkiin, jossa ylin valta on kuitenkin vakaasti miehittäjän käsissä. Neuvostoliiton armottomuudelta ei säästy kukaan, eivät edes natseja vastustaneet, jos eivät kykene mukautumaan uuteen järjestykseen. Kapteeni Ivanovan alainen puna-armeijan naisosasto on myllertänyt Hochenbergin, mutta Kremlistä puhaltavat myös heille uudet tuulet: Stalinin ajatukset ovat kääntyneet Saksan voittamisesta vallan sekä järjestelmän vakiinnuttamiseen taas kerran. Mitä se tietää heille, jotka ovat ehtineet tottua sodan mukanaan tuomiin vapauksiin toveri Stalinin vanhan järjestelmän tiukoista linjauksista?

Vae victis!


Perikato-trilogian kolmas ja viimeinen osa sijoittuu syksyyn 1945, Hochenbergin fiktiiviseen kaupunkiin Saksan Itämeren rannikolla Mecklenburgin osavaltiossa. Kantavina teemoina ovat selviytyminen, sopeutuminen, tyrannia sekä kosto. Luvassa on vanhojen riitojen ratkomista sekä suloisen katkeraa kostonjanoa, moraalisen krapulan kärsimystä sekä yksilöiden kohtaloita suurten tapahtumien kurimuksessa.

Peli pidetään lauantaina 27.4.2019 Sierlan leirikeskuksessa Nummi-Pusulassa. Hahmoja tulee olemaan n. 30-35 ja pelimaksu tulee olemaan 35 euron alueella.

Peli on saanut Kansan Sivistysrahastolta apurahan toteuttamiseensa!

Tervetuloa Hochenbergiin historian suurten muutosten myllätessä ja pienten ihmisten selviytyessä kuten parhaiten kykenevät!

Toivoo pelinjohtotiimi

Teppo plus kumpp.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now